Att vilja krypa!


Mio vill tydligen börja krypa. Han har börjat ta sig fram lite hur som... helt plötsligt kan man hitta honom en bit under vardagsrumsbordet. Det HÄR känns så himla kul tycker jag. Jag är inte van att ha ett barn som vill börja krypa i tid. Joline var otroligt seg på det, av olika anledningar. Hon började inte förrän hon var 11 månader. Började gå någon månad efter det. Men hon kunde dock sitta relativt tidigt och det var liksom hennes grej. Satt och pillade med olika saker. Mio däremot - han vill inte sitta! Han åker dubbelvikt rakt ner. Men snart så. Finns värre problem i världen tycker jag, så egentligen har jag aldrig varit den typen som brytt mig speciellt mycket om sådant här. Jag kanske är ifrån en annan planet - men jag vet att det är väldigt populärt bland (unga) mammor att hävda sig genom sitt barns utveckling. Man börjar tävla med varandra och därmed bli alltmer irriterad på folk och försöker hitta fel.

Snälla, gör inte så! Barn känns ju så mycket mer viktigare än bara deras utveckling. Var glada för det ni har. Bara en påminnelse! Ibland, kan det vara svårt att uppskatta det när man är mitt i något. Men du kommer sannolikt må mycket bättre om du slutar att jämföra med andra.

Kom in på helt andra grejer kände jag nu. Haha! Men sånt är livet.

Kommentarer
Postat av: Lisa - Mamma till Alva och Noah

Hatar också att alla JÄMT jämför - barn är olika för fan, låt dom vara det! Alla är fina och duktiga på sitt sätt :)Go Mio!

2011-11-10 @ 13:05:24
Postat av: Lotta

Gud vilken söt liten uggledress!=) Det är bra om de tar det lugnt så man kan njuta längre=)

2011-11-10 @ 13:34:32
URL: http://sessancharlotte.blogg.se/
Postat av: Sanna

Vilken underbar blogg du har!! Ny favorit som jag lagt till på min lista. Har två frågor bara: ) Är lite nyfiken var och hur ni bor? Hus? Lägenhet? O sen, vart kommer den underbara ugglepyjamasen ifrån? Heelt fantastiskt fin!

Stor kram från Trebarns mamman Sanna: )

2011-11-10 @ 15:31:15
Postat av: JOLINE&MIO

Sanna - Tackar så hjärtligt! :) Vi bor för närvarande i en lägenhet (3:a). Det funkar ganska bra nu. Tills det att vi så småningom skaffar hus/radhus/villa. Det är något vi i framtiden vill!Ugglepyjamasen kommer ifrån Åhléns!Kram!

2011-11-10 @ 16:18:14
URL: http://familyforever.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0