Beställning av julklappar

Nu tog jag tummen ur och beställde lite saker som jag har kikat på.
Den svarta skinn-nallen har jag sett förut, men inte kännt ett jättebehov av att köpa den. Jag vet ju att den skulle passa perfekt till Mios hörna. "Men äh!" - har det blivit av det. Nu när min bästa vän Emelie fick syn på den och såklart skulle ha den guldiga varianten, så blev jag ju inte mindre sugen direkt. Vi har väl en tendens till att hetsa upp varandra. Så, nu är den beställd! Tänkte att det kunde vara en bra julklapp. 

Och sedan, såklart... hihi... mina älskade boxar från Balders. Helt underbara. Lite fattigare, men lyckan väger över. Då har vi bara en gåstol samt svartvita maracas kvar att köpa åt Mio, sedan får det räcka!

Kommentarer
Postat av: Emelie

Visst är det skönt att bara ta tag i det och beställa sakerna! Jag beställde precis dockvagnen från Sebra, annars blir det ju aldrig av känner jag.Och ja, vi hetsar ju varandra en del ;) Haha! Julklappsshopping ihop kan bli livsfarligt...!

2011-11-01 @ 16:03:09
URL: http://notjustasummerlove.blogg.se/
Postat av: cassandra, mamma till josefin och lexus ♥

Hur fina presenter som helst :D undra vad jag ska köpa till Lexus :) Några tips? ;D hahahaNu har jag röstat :D (alltså på din blogg hos denise)Tack för din kommentar :D

kram

2011-11-01 @ 18:50:27
URL: http://weareyoungparents.blogg.se/
Postat av: Finni - Elliotts morsa

Sv:

Ja hon borde nog kunna gå på en kortfilm i alla fall :)

Kram

2011-11-01 @ 20:06:22
URL: http://mammafinni.blogg.se/
Postat av: Johanna

Så snyggt! Babyn vi väntar har redan fått x-antal julklappar hehe. ;-) Men har inte gått loss på saker än då vi inte vet könet. Men snart så!!

2011-11-02 @ 12:37:41
URL: http://passionforpoison.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0