Det ska börjas i tid!
Okej. Det är inte meningen att du ska få ångest eller känna någon som helst stress! Men, jag gör det och måste därför börja i tid. Annars står jag där på självaste julaftonsmorgon (om ens då!) och frenetiskt knögglar ihop mina paket. Lika bra att undvika det - så jag har redan börjat. Nej, inte att KÖPA julklappar, utan faktiskt redan börjat SLÅ IN DEM. Ja, precis. Kanske lite stress-faktor över den då, möjligtvis. 

Dock är vi inte klara än, någon måtta får det fan vara. Mio har vi inte ens börjat att köpa till. Knappt Joline heller. Det känns bäst att köpa till alla andra först, så att man slipper den stressen. Jag vet på ett ungefär vad vi ska köpa till barnen. Men inte riktigt än. Joline har ju en rosa fatboy, Mio (måste!!!) ha en svart sådan. Men det är väl förtidigt att köpa en sådan nu? Haha! Och, jag stuntar liksom i att deras gemensamma rum kanske är 10 kvm - EN VARSINN FATBOY SKA DEM HA!! Phjuu... andas. Jag behöver ju inte bli hetsig? Herregud.

Inte förra året, men året innan det... så körde jag på en röd jul, all over.
Men jag tyckte sedan att det kändes väldigt långtråkigt och jag tröttnade väldigt snabbt på den röda färgen. Dock så är det mysigt med rött. För många är julen ändå röd, vilket jag förstår. Men jag tyckte att det kändes tråkigt att köpa inredning som jag sedan inte använder större delen av året. Så, paketen får bli i alla möjliga olika färger, stilrent är fint. Inredningen kommer vara väldigt steril, med vitt och silver. Kan inte hålla på och ändra mig varje jul. NU blir det så.

Kommentarer
Postat av: ENDENISE - Mamma till 2 i December

Så mysigt med klappar. Klart man kan börja nu :)sv: Det är helt okej att göra det :D Du är inte ensam om att ha gjort det om man säger så :)

2011-11-01 @ 12:21:19
URL: http://endenise.se
Postat av: Johanna

Jag/vi har både köpt och slagit in en del av julklapparna redan. Min sambo har stor släkt medan jag bara har mina föräldrar +2 syskon att köpa åt. Tycker det är rätt skönt att köpa saker i tid då jag oftast vet vad de vill ha/önskar sig. Lika bra att få det överstökat i tid. ;-)

2011-11-01 @ 12:29:18
URL: http://passionforpoison.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0