healthy food
Nu är det tammefan på tiden att återgå till mitt nyttiga liv. I sju veckor (ja, i hela sju veckor!) så skippade jag kolhydrater what so ever på vardagarna. Kunde bli att jag åt på helgen och unnade mig. Om jag gick ner i vikt? Jo, men bara drygt 2,5 kg. Därmed bara vätska - haha, patetiskt. Så, jag bestämde mig för att sluta hets-hacka grönsaker varje dag då det ändå inte blev det resultat jag hade hoppats på. Gick även MINST 1 mil powerwalk i veckan. 2-3 ggr när jag var som duktigast. För ja, det är fan duktigt att konka på barnvagn medan man går powerwalks - utöver att bara vara 2 barns förälder, som bara där innefattar utmattande sysslor varje dag.

Jag ska inte börja på det sättet jag gjorde innan. Inga måsten. Utan mer... välja lite bättre alternativ och inte leva ut min onyttiga sida helt fullt ut. Man ska försöka hitta en balans och göra allt med måtta - tycker jag! Det är precis vad jag ska försöka med! 

Jag hade lite bråttom när jag lagade min lunch idag. Det som fattas på tallriken är lite fullkornsbulgur. Bara så att ni vet... om ni skulle undra... vilket jag antar att ni inte gör.

Kommentarer
Postat av: Lisa - Mamma till Alva och Noah

Mmmmums :D

2011-11-16 @ 16:05:23
Postat av: Ida & Nike

nämen sluta..noma noma noma :)Fin kväll till dig!KramIda & Nike

2011-11-17 @ 19:02:08
URL: http://gingerbreadhouse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0