i fredags
Jag hade en otroligt mysig fredag hemma hos min fina vän Linda. Vi har kännt varandra i flera år nu, och hon är en av de personerna man verkligen känner att inget har förändras - trots att man inte har träffats på ett litet tag. Jag har lyckan över att känna så med de flesta av mina vänner. Jag är nog lite kräsen när det kommer till vänner. Inte på ett drygt sätt. Utan mer, jag är noga med att dem är just vänner av den äkta och riktiga sorten. Jag känner att det inte riktigt finns någon mening med att spendera tid med människor som egentligen inte bryr sig ett skit. Jag vill kunna dela allt med mina vänner, och jag vill att det ska kunna vara tvärtom.

Sedan så är det också behövligt att kunna ha lite ytliga bekanta. Men i slutändan så är det väldigt bra att ha sina vänner som man kommer att stötta oavsett, och finnas där för. Jag är tacksam över de fina vänner som har funnits där för mig. Ärlighet för mig är A & O.

Men oj? Back to vad det här inlägget skulle handla om - fredagen! Linda hade gjort så fint, så fint. Skämde bort mig riktigt ordentligt med tända ljus och o-t-r-o-l-i-g-t god mat. Jag älskar att bli bortskämd ibland! :) Haha! Nej, men det handlar om att ge och ta i en relation. Så nästa gång blir det hos mig - helt klart! Men när man inte blir bortskämd alltför ofta i farten med två barn, så uppskattas det extra mycket.

Tack för i fredags Linda, du är världens finaste!

Kommentarer
Postat av: Linda

<3

2011-11-15 @ 21:38:10
URL: http://lindies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0