Last night
Love life! - Säger jag. Igårkväll blev det en middag för två. Min vän Malin kom på besök igår. Och jag älskar det! Jag måste ändå säga att jag är ganska bortskämd med att få besök av fina vänner som vill spendera kvällar och nätter här. Haha! Hur lät det då? Men, Joline har en 90-säng och inte en växasäng. Vilket gör det möjligt för folk att sova över om dem skulle vilja det. Underbart. På så sätt kan man umgås och njuta, precis som det var förr - innan man fick knoddisarna. Jag uppskattar det något enormt - mina vänner alltså. Det är främst dem som får mig att känna mig levande (förutom sambo och barn då såklart!) - men just det här med att få vara Daniella, och inte bara mamma. Det är A & O. Väldigt viktigt. 

Det blev en väldigt enkel och god middag. Köpte färdiggrillad kyckling & gjorde sallad på ruccola, spenat, tomat, rödlök, avokado. Till det hade vi min favorit, tzatziki. Dryck? Vitt vin. 

En ovan uppe-sittar-Daniella känner mig något mörbultad idag då vi satt uppe lite förlänge. Men vad gör det? Man lever bara en gång och då ska det fan njutas och ta vara på nuet. Mitt nya motto förövrigt! "Ska jag ta en kanelbulle? Jo.. man lever ju bara en gång!" - "Ska jag verkligen köpa dem här kläderna till barnen? Jo.. man lever ju bara en gång!" - men det har ni nog säkert förstått ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0