lets get creative
Ni får ursäkta bildens otroligt dåliga kvalité, men nu blev det så. Och det syns väldigt dåligt - men jag har gjort rosetter av tyll på själva ljusslingan. Otroligt fin detalj om man står närmare spegeln (vilket man oftast gör när man tittar sig i spegeln!). Känns väldigt sött & romantiskt på något sätt. Det är väl det jag vill uppnå - att få in romantik i hemmet i form av inredning - men inte genom lantlig inredning.

Hur fick jag idén? Jo, jag och min kära vän Emelie gick runt i stan, som vanligt - när hon såg Granits skyltfönster och såg att dem hade en sådan. Jag blev väldigt förtjust och gick till Granit några dagar senare (veckor?) och skulle kolla om dem hade en sådan. Men då berättade hon i kassan för mig att det helt enkelt hade gjort så själv.

Varför kom man inte på den idén själv känner jag? Det är ju helt genialiskt. På så vis så kan man ju få vilken ljusslinga som helst att bli mer personlig efter sitt eget tycke och sin egen stil. Go for it, säger jag! Men, jag kan rekommendera att kanske köra med vitt tyg eller något lite mer synligt - för med tyll syns det knappt ingenting - OM, man har vitt bakom. Annars syns det mer!

Kommentarer
Postat av: suppis

jag älskar din blogg! Vart har du hittat den fina spegeln förresten? :)

2012-01-25 @ 20:59:47
URL: http://suppiis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0