om Daniella själv får välja


Nya tillskottet! Lycklig tjej? Ja. Vet dock inte vem som är lyckligast - jag eller Joline! "Ija tol" = Jolines stol. Hon kallar sig själv för Ija - för övrigt. Det är väl svårt att få fram Joline. Och "s" har hon inte lärt sig än, därav "tol" och inte "stol". Men, detta är INTE Jolines stol. Jag vägrar. Detta är min! Så vi slåss om den här hemma kan jag säga.

Men, detta är ju bara början, givetvis. Bara tillfälligt. Som jag har sagt för länge sedan - så ska jag måla benen vita, eftersom att spegeln absolut ska målas vit. Nya matt(or) ska in till vardagsrummet och sedan ska det fixas (fixas & fixas?) nya lampor och gardiner ska upp. Sedan, är jag förmodligen nöjd. Men, som den inredningsnarkomanen man är - så tröttnar man ju efter en dag och får nya planer dagen efter. Varför blir det alltid så? Vet inte hur många gånger jag har köpt nya kuddar till soffan. TÄNK - vad jag kunde ha gjort för de pengarna.

Men men, man lever bara en gång - som sagt. Mitt motto (annars är det ju omöjligt att shoppa i den mån jag shoppar ibland & kunna ha bra samvete samtidigt!).

Kommentarer
Postat av: Lisa - Mamma till Alva och Noah

Får jag tycka till? :PJag tycker inte du ska måla om :) känns som att man förstör stolen då.. tycker den är skitsnygg med svarta ben! Passar bra ihop med spegeln :D

2011-11-18 @ 22:32:50
Postat av: Anonym

Tjusig färg:)

2011-11-19 @ 12:19:39
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Johanna

Stolen är helt fantastisk! Blev kär i den då jag jobbade på åhlens men sen sålde den slut och jag tappade hoppet om att de skulle få in den igen. Nu nrä vi ska fixa barnrum hade den varit perfa!

2011-11-22 @ 11:46:46
URL: http://passionforpoison.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0