Onsdag


Idag är det onsdag & jag ska iväg och göra något väldigt ovanligt för att vara mig - klippa mitt hår! Det kanske låter konstigt, men jag hatar att klippa mig och gör det väldigt sällan. Kanske inte låter konstigt men åtminstone ofräscht. Jag brukar hålla det så fräscht jag kan och överdosera med balsam i topparna och så vidare. Jag brukar göra så tills det att det inte fungerar längre och jag börjar få rastaflätor. Så, idag är en tid bokad hos min frisör.

Hur jag ska klippa mig? BARA topparna, såklart. Vill ha långt hår.

Mio har varit en gladfis hela dagen, förutom nu... då han blev så grinig att han somnade av utmattning. Kanske det är några fler tänder på gång? Njea. Jag vet inte. Nu blir det min andra kopp kaffe för idag (beror lite på hur man ser det, eftersom att min stora mugg innefattar 4 orginalkoppar)... så, med andra ord - dags för min 8:de (!!) kopp för idag... illa!

Kommentarer
Postat av: Emelie

Sötaste Mio!

2011-11-23 @ 14:33:53
Postat av: Sara

Förr hatade jag verkligen också att klippa mig... Ville (vill) ha långt hår, så det var alltid samma visa, klippte mig inte på ett år (om inte längre tid?), blev sedan tvungen att klippa mig och självklart klippte dem mer än vad jag ville eftersom att det var så fruktansvärt slitet - Och då ville jag ju självklart inte klippa mig igen... Utan väntade in i det sista... Igen... En ond cirkel med andra ord!

Nu är det helt annorlunda. Jag klipper mig var 8:onde vecka och det har jag gjort i 2 år nu. Vilket betyder att jag inte behöver klippa mer än några millimeter. Och nu har jag verkligen långt och framför allt friskt hår :) Ett tips bara!

2011-11-23 @ 17:55:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0