Plötsligt händer det!
Titta, jag kan sitta! - Säger Mio. Helt själv utan stöd. Dessa bilder tog jag för... mindre än 5 minuter sedan. Men igår, så kom det som en blixt från klar himmel och jag kände att "idag, är dagen Mio lärde sig sitta själv!". Visst, jag sätter honom inte på betonggolv och går ifrån i ca 10 minuter, (fast å andra sidan, vem gör det?)... utan, nu kan jag åtminstone göra så att jag kan gå och hämta något eller så. Sånt här tar ju tid, det gäller att öva. Dem ska ju bli starka i både kropp & knopp för att sitta. Mio har suttit lite men för det mesta efter väldigt kort tid - åkt dubbelvikt neråt eller tippat åt sidan.

Nu, så vågar jag lämna honom. Och om han ramlar, vilket han kan göra. Så blir det inte som det var förut - rakt ner med huvudet före. Utan mer... nu-tar-jag-emot-med-kroppen/armarna-på-något-konstigt-sätt. Igår, den 23:e november - precis lagom till 7 månaders dagen, lärde sig Mio att sitta.

Fantastiskt!

Kommentarer
Postat av: Emelie

Åh, gullis! Tänk att båda våra barn lärde sig något nytt den 23 november ♥

2011-11-24 @ 13:36:57
Postat av: Emelie

Ja, jag tyckte det var lite häftigt! :) Han kröp helt vid sju månader ungefär, han kunde dock krypa innan men föredrog ju sitt ålande.. Haha!

2011-11-24 @ 14:58:29
Postat av: Lisa - Mamma till Alva och Noah

Duktigt!!! :)

2011-11-25 @ 21:12:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0