Prinsessa hela helgen
Ursäkta för dålig uppdatering - det har varit någe vajsing med att lägga upp bilder. Och jag är verkligen den personen som inte har tålamod för dålig uppladdning eller segt internet. Hetsigt temperament skulle man kanske säga. Nu, kände jag att jag kunde testa igen. 

Joline är såklart alltid min lilla prinsessa. Men i helgen så har hon verkligen haft det guld. Hennes bästa vän Emilia kom hit (med mamma & pappa!) från fredag till lördag. Dem älskar att leka med varandra. Det är så underbart att se. Så, hon har fått festa till det med både (kanske alldeles för mycket?) godis och cheeseballz. På lördagen fick hon ha på sig sin nya klänning i spets-material. Så fin.

Idag är det äntligen söndag - ska bli så otroligt skönt att få bara vara och ligga och dega i soffan med gott samvete. Det blir tacokväll som vanligast på söndagar. Först ska vi få besök av bästa mormor till barnen. Det har varit fullt upp i helgen - precis som det ska vara för att inte längta hela veckan till nästa helg. Har några planer i veckan och idag ska jag nog hämta ut en julklapp till Mio. Man kanske skulle ta tummen ur och börja måla om spegeln? Hm...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0