Random
Fartfylld helg. Roligt. Rogivande söndag. Ja, helgen har varit bra. Helgen kunde verkligen inte ha slutat bättre än söndagen. Det blev storstäd, god mat, renbäddade sängar. Det kunde inte bli så mycket bättre än så! Somnade hyfsat tidigt så att man kunde vara på alerten idag. Joline fotograferades på dagis idag, så vi var tvugna att vara där lite tidigare än vanligt. Spännande och otroligt kul med fotografering!

Nu börjar dock tröttheten komma ikapp. Jag råkade visst sätta mig ner här direkt efter hämtning på dagis. Då är det nästan kört. Men, när man har barn så har man ju inte så mycket val. Bara att se glad ut och fortsätta dagen i samma tempo. Det väntas matlagning, att ge mat, diska efter maten, småplocka efter dagens lek... så, än får man inte kasta in handuken.

Har fått med mig tre stora ark med papper, i tre olika färger. Vitt, svart & "babyrosa"... så att jag kan pyssla med julklappsetiketterna. Känner mig faktiskt riktigt sugen. Idag är det verkligen en sådan dag, då jag känner mig kreativ och vill pyssla. Kanske baka? Så brukar jag inte känna mig när jag är trött.

Idag slängde jag på mig kläder imorse i ren stress. Jag älskar dem här oversize tröjorna jag har. En svart och denna naturvita. Perfekta verkligen! Önskar att jag köpte fler.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0