Saturday I'm in love
Jag startade den här lördagen med en stor dos av kaffe. Tog den största koppen jag kunde hitta. Kunde fylla den med hela 4 "orginal koppar" kaffe. Underbart. Det spelar ingen roll att jag är smått (jätte?) beroende av kaffe. Det finns värre saker här i livet. Om kaffe gör mig piggare och mer alert, då kör jag på det nu. Tills det kommer andra tider då jag känner att jag kanske inte behöver det lika mycket. Men på morgonen är det viktigast. Annars får jag dunkande huvudvärk/nackvärk. 

IDAG, kan ju vara den bästa lördagen på länge. Jag tror inte riktigt ni förstår. Nej, det är omöjligt. Sedan Joline kom så kanske vi har haft barnvakt... ja, jag kan räkna dem på en hand tror jag. MEN, att få sova utan barn och vakna upp utan dem - har nästintill aldrig hänt. Och om det har hänt, så är det tack vare Jolines mormor. Hon är faktiskt den enda som har varit barnvakt åt Joline/båda barnen. Så, det tackar vi verkligen för! IBLAND behöver man andas frisk luft, få längta och sedan komma hem med ny energi. 

Ikväll ska vi på 40-års partaj. Dricka vin ska göras utan dåligt samvete och att kunna sitta ner, alldeles själv... utan något barn hängandes i armarna. Ja... haha. Kan inte riktigt beskriva det här. Extas!

Så, nu kör vi!

Kommentarer
Postat av: ENDENISE - Mamma till 2 i December

Sådär ser det ut hos mig också..Likadan kopp med likadant innehåll :) Mums!

2011-11-05 @ 10:34:05
URL: http://endenise.se
Postat av: nathalie 17 år och gravid

Vart har du köpt dom små ugglorna förresten? :) Jag blev lite små förälskad i dom!

2011-11-05 @ 15:33:51
Postat av: Lotta

Vad härligt=) Barnfritt är fint ibland. Hoppas ni hade det trevligt

2011-11-06 @ 18:00:19
URL: http://sessancharlotte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0