söndagsmys
Har precis avnjutit en underbart god söndagsmiddag. Har varit jättesugen på tacos väldigt länge så det satt verkligen bra. En perfekt avslutning på det här helgen måste jag säga. Nu sitter jag och plockar i godisskålen. Ska snart ta fram en liten skål med chips. Också.

Har faktiskt tagit tummen ur och målat våran stora svarta spegel. Resultat & bilder kommer imorgon. Helt i min smak och det blev mycket bättre. Mitt mål är inte att få ett helt hem i vitt. Men mycket i vitt (mest för att göra hemmet ljust, mer öppet och... fridfullt!). Mitt mål är att sätta lite guldkorn i hemmet, så inte bara vitt. Men jag vill ha en röd tråd och ett hem där det inte sticker i ögonen för att det känns fel. Det ska kännas rätt. Det ska kännas mjukt.

Som sagt, en sak i taget. Men det verkar ju inte fungera för mig ändå. Blir att jag väntar i en vecka och sedan börjar jag med något nytt som skulle vänta tills nästa månad. Men, mitt mål är åtminstone att försöka bli lite klar med vardagsrummet innan jul. Sedan får man köpa lampor och lite annat i små omgångar.

Nu ska jag fortsätta att mysa här... ladda krafter inför veckan som startar imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0