Ugglis har fått barn!
Ja. Efter 9 månaders av ivrig väntan är dem äntligen här. Zeke & Doris! Välkomna till världen. Jag hade ju turen som var på Lagerhaus för flera veckor sedan, samma dag, som mina älskade Ugglor kom in till affären (hon som jobbade i butiken sa det nämligen!). Jag bestämde mig då för att bara köpa den stora ugglan. Tänkte att jag köper de resterande SMÅ ugglorna lite senare. När jag kom tillbaka till affären så förvandlades mina förhoppningar till ren förtvivlan då dem redan var slut.

Gick tillbaka dit igår och såg att dem äntligen hade kommit in igen. Som jag sa förut (fast att det dock handlade om en valk på halsen!), det är ju alltid något med att vara den första med någonting.

Ugglis, Zeke & Doris - vi är glada över att just ni har kommit till oss! ;)

Kommentarer
Postat av: Love Oliwers mamma

have you gone crazy;) snackar genom ugglor och grejer haha men klockrent.. "första" ;)Fina som sjutton :Dhoppas du finner dig lite kaffe idag ..såg facebookkram

2011-11-04 @ 11:23:31
URL: http://ohmamma.blogg.se/
Postat av: nathalie 17 år och gravid

Varje gång jag klickar in på din blogg så kommer det upp ett fält där man ska skriva in användarnamn och lösenord. Men försvinner om man trycker på avbryt. Kommer du sätta lösenord på din blogg eller varje kommer det upp så? :s

2011-11-04 @ 11:31:57
Postat av: Daniella - Mamma till Joline & Mio

Nathalie - Nej, det ska jag absolut inte göra! Äventyret har ju bara börjat :) Men, det beror på att jag hade en annan blogg förut, som var lösenordsskyddad. Men den här bloggen - har kommit för att stanna! Lycka till med graviditeten!

2011-11-04 @ 12:25:00
URL: http://familyforever.se
Postat av: nathalie 17 år och gravid

Åh vad bra, för jag gillar din blogg starkt! :)

Tack så mycket, halvtid på söndag och jag är jätte lycklig! :)

2011-11-04 @ 19:29:14
Postat av: mamma till Freja

Vilken fina ugglor :) vart är de ifrån om jag får fråga? =)

2011-11-04 @ 22:17:57
URL: http://sense.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0