It's all about me & my kids!Och här är då alltså jag, och min dotter Joline. Denna blogg kommer att handla om just det. Inte bara kärleken till mina barn (japp, jag har en till! Mio!)... för det är ju mitt liv. Utan små godbitar ur min vardag. Men som sagt, mycket kretsar runt mina barn, min familj. För ja, jag har även en sambo - tänka sig. Vi har hängt ihop i snart 6 år. Herregud, tiden går ju alldeles för fort ibland känner jag. Men, egentligen känns det som om att vi har varit tillsammans hela livet. Väldigt klyschigt kanske, men väldigt sant. 

Men, denna blogg kommer inte enbart att handla om min familj. Jag kommer dela med mig utav mycket annat. Som inredning, mat och kläder - sådant som jag älskar! Vem gör inte det i dagens materialistiska samhälle? Men jag lovar er, JAG verkligen älskar det. Blir sådär förjävla manisk att det nästan är dags för intervention och rehab. Men det får vänta ett tag till... för nu har jag ju en blogg att skriva. Enjoy!

Kommentarer
Postat av: sarah

Hej, vilken tur att jag snubblade in här av ett misstag. Kom ihåg dig från familjeliv när jag såg din bild. Om jag inte minns fel hade du en annan blogg förut? Hur som... trevlig blogg du har..

2011-10-29 @ 09:59:44
Postat av: Erica, 16 år och mamma!

Och nu hamnar du bland mina favoriter. verkligen en super mysig blogg du har här och skulle du vara sugen på en bloggdesign om du tycker det här är svårt eller knepigt så är det bara att maila :)

2011-10-31 @ 23:31:41
URL: http://justababy.blogg.se/
Postat av: Emma - Mamma till Viggo & Melker.

Oj, rätt så nystartad blogg ju, så roligt :) Välkommen! Låter som en helmysig blogg :)

2011-11-01 @ 09:25:59
URL: http://emmashjartan.se
Postat av: Nikki

Men åh. Jag minns när du bloggade på vitre. När Joline föddes. tyckte det var synd att du försvann och nu bloggar du igen! kul! :D

2011-11-01 @ 16:29:51
URL: http://nikkilili.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0