Morgonstund har (FAN INTE) guld i mun
Tro mig, jag försöker!
- Verkligen! Men hur vi än vrider och vänder på våra mornar här hemma så slutar dem alltid i total kaos. Ungarna brukar dock vara väldigt snälla, det är väl mest jag som springer runt halvnaken i ren panik och byter blöjor, äter frukost, dricker kaffe i ETT nafs. Okej, det ligger nog något i att vi väljer att "sova ut" och vaknar väldigt sent. Som en halvdöd tvåbarnsmamma så tackar jag liksom inte nej till en sovmorgon, eller två.

Joline ska vara på dagis om en kvart. För att vara exakt. Men, jag sitter här istället. Bara för att meddela er att tanken ÄR att det ska bli ett par inlägg om dagen. Men igår var det julklappsshopping och lite annat, så jag hann inte blogga innan jag helt enkelt stupade i sängen med klarröda ögon. 

Jag fick i mig mitt morgonkaffe (i min älskade kopp!), så det är åtminstone lite morgonlyx för mig. Allt är klart, förutom alla ytterkläder. Så, det är dags att påbörja boxningsmatchen. Efter dagis så kilar jag iväg på ett möte... sedan förbi systemet (väldigt sugen på rödvin och kanske lite cider till helgen! - till maten!). SEDAN är jag hemma, och då kommer nog ett och ett annat inlägg. 

Promise! (Hoppas ni får en väldigt bra fredag... hallå? Det är ju fredag LIKSÅM!)

Kommentarer
Postat av: MISS ALICIA

Hej!Ta gärna en titt på nätbutiken missalicia.se, där det finns accessoarer för dig och ditt hem.TÄVLING: Just nu pågår en tävling där vi lottar ut ett fint armband! All information om tävlingen hittar du på hemsidan och på vår Facebooksida: https://www.facebook.com/pages/Miss-Alicia/118723208236702.Vänliga hälsningar,

Miss Alicia

2011-10-28 @ 11:07:26
URL: http://missalicia.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0