a crush for avocado
Godermorron' ... jag har äntligen fått min älskade avokadomacka. Har suktat efter den i flera dagar. Den var dock en aning omogen och hård, vilket gör mackan lite torrare än vanligt. Men det spelar ingen som helst roll, yummie var det ändå.

Juste!! - Sedan var det någon som sa att jag inte skulle klaga över att jag bor högst upp utan hiss med två barn. För att barnen i afrika kanske inte ens har ett hus att bo i. Jomen visst, hur skulle livet egentligen se ut om man bara tänkte på andras problem och inte fokuserade på sina egna? Jo, man skulle aldrig göra något åt sina egna problem. Och hur det skulle se ut i långa loppet kan ni nog räkna ut själva. Jag menar, jag får väl helt enkelt få en otroligt dålig rygg som jag kanske får lida utav i resten av mitt liv - för barnens i afrikas skull! High five people!

Och en till grej - jag är hönsmamman nummer 1, jag är den typen som oroar mig för minsta lilla och är ÖVERKLYCKLIG över att jag ens har två levande (och hitills friska) barn. Det är väldigt många som tar det förgivet i dag. Det gör absolut inte jag. Jag är tacksam för allt jag har i dag, och det har inte kommit gratis. Men, jag anser ändå att jag måste få se lite motgångar i livet jag med, och att det faktiskt är jobbigt vissa dagar - trots att jag har valt (i ren panik-flyttning) att flytta hit. Det fanns inga andra alternativ. Lev i nuet är snarare en bra grej och faktiskt stanna upp och förstå och känna att man får må dåligt över vissa saker. Men älta, är en annan sak. Att acceptera att vissa saker är som det faktiskt är, är en lång bit på vägen. Jag vill även tillägga att det faktiskt KAN vara oerhört bra att tänka på "värre problem" än sina egna, på så sätt minskar sina egna problem och det blir inte lika jobbigt längre. Jag håller verkligen med! Joline matvägrade från det att hon var 5 månader till 1 ½ år. Varje dag. Det var väldigt jobbigt av många olika skäl, men "så länge hon inte har cancer" så är jag lycklig och gör det bästa av situationen. Så länge man har hälsan, så har man mycket!

Men hur lätt är det att veta? Ni känner ju inte mig :) Ibland kan ju det vara lite trist faktiskt. Jag är inte det minsta privat här inne, så egentligen vet ingen hur mitt liv ser ut eller hur pass friska mina barn faktiskt är egentligen - bara för att man ser lite bilder på bloggen. Och självklart får alla en egen uppfattning. Det får jag själv, det är inget konstigt. Men, bara en liten reminder på att man kanske inte känner någon bloggerska/bloggare bara för att personen i själva verket bloggar. Det största misstaget man kan göra, enligt mig - är att bli privat i en blogg. 

Jag vill inte ens gå in på det. Men den dagen man har tagit steget och blivit privat - har man misslyckats med hela sitt bloggande. Tyvärr. Sedan finns det olika syften till en privat blogg. Jag gillar riktiga privata bloggar, och det är en helt annan sak.

Nu, ska jag ta mig i kragen och börja fixa i ordning mig här hemma. Har dock lite mer tid på än vad jag hade igår. Möte står på schemat och sedan längtar jag lite efter det där glaset rött ikväll... hihi.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Åh vad glad jag blev när jag hittade din blogg! Läste den för många många år sedan, minns bla. när ni förlovade er. Helt fantastisk att ni blivit föräldrar! Jag och min sambo är båda 21 år och bor högst upp i ett trevåningshus utan hiss. I sommar ska vi börja försöka skaffa barn och du ger mig hopp om att det går! Boendet är något jag varit orolig över och visst blir det nog jobbigt. Jag undrar vad ni arbetar med och om ni hade sparat pengar innan ni skaffade barn. Hur mycket kostade det första året osv. Jenny

2012-04-13 @ 13:02:58
Postat av: ENDENISE - a mama's story

sv: Åh jag håller verkligen verkligen med dig, med allt! Du och jag tänker lika. Så jag har liksom inte så mkt att säga mer än att jag håller med. DOCK sa jag nej när Wilgot ville ha en rosa volangkjol från Lindex. Kankse var dåligt av mig men där går iallafall min gräns. Det är med åh vad fin du är gör jag precis lika som dig. Jag försöker att göra det hela tiden, på alla möjliga sätt och vad dom än gör. Eftersom att han väljer kläder själv varje dag så säger jag ofta att han är fin och vilka bra val du gjorde etc, men säger det lika gärna när han sitter och klappar Lo på kinden, eller när han kastat skräp, eller när han sitter i soffan och tittar på tv. Ja du hajar, HEEEELA TIDEN :)

2012-04-13 @ 19:35:16
URL: http://endenise.se
Postat av: Trees mamma i London

åh känner igen mig, tar inget för givet och äär såå överlycklig för varenda stund med min lilla tjej :)<3

jättebra blogg!!

2012-05-08 @ 21:43:57
URL: http://mangofisk.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0