do you want some?




Igår kom älskade vänner på besök! Trots att jag fick pencillin igår för en bakterieinfektion i halsen (yummie!), och kände mig dålig så ville jag ändå bjuda på fika. Det var med de sista krafterna kan jag säga. Det känns som om att jag har feber i kroppen (ont i leder och allmänt) men har inte feber. Så jag är glad att jag fick den här pencillin-kuren så att jag slipper det här sedan. Det är nog därför jag har varit så himlans trött också.

Vanliga vaniljmuffins, hur enkelt som helst. Jag fick fina tulpaner av Sarah och det glädjer mig - har man blivit vuxen på riktigt nu?! Jag ÄLSKAR att få blommor. För det är ändå något som är ganska tråkigt (rent ekonomiskt) att köpa själv. En perfekt give-away helt enkelt. Tack för allt tjejer!

Joline blir hemma idag, med risk för att jag blir sämre och jag får tvinga mig själv att hämta henne på dagis (som igår!)... usch, det var verkligen hemskt. Så därför tar jag det säkra före det osäkra och har henne hemma. Nu blir det dock en långhelg för henne, på tisdag börjar dagis igen! 

Dags att påbörja frukosten: avokadomackor!

Kommentarer
Postat av: Mi ♥ mamma till L & C

Mums! Såg så gott ut att jag måste ta och baka vaniljmuffins idag! :)

2012-04-05 @ 08:54:14
URL: http://flavorsofmylife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0