exciting monday
Jag bjuder på en bild från när jag gjorde mini-muffins förut. Perfekt att ha till barnkalas! - kom jag på nu... hm, kanske något att fundera över tills Mios kalas... 

Idag hörrni, idag händer det grejer! Sitter och svettas lite i soffan av EXCITEMENT... kommer få hem en leverans idag. Och inte vilket leverans som helst. Något jag däremot undrar över är: "Då kommer vi någon gång mellan 8 och 16!" - "Ja men absolut!" - säger man i rena farten. Tänk om jag inte vore mammaledig, hade jag då behövt tagit ledigt från jobbet för att dem ska komma "NÅGONGÅNG" på 8 timmar?! ... för övrigt så undrar jag lite HUR dem inte kan veta mer än så... man har väl försjuttsingen någon koll på vilka ställen man ska till och när. Man kör ju inte direkt sten, sax & påse när de sätter sig i bilen och ska leverera varorna. Det måste man väl ha planerat innan? ... Hur som helst, när jag ändå är skeptisk till deras allmänna ovetande, så kan jag ju även tillägga att för någon inredningstokig som MIG så blir ju en väntan på 8 timmar en evighet?! Jag sitter ju förfan och nästan skiter på mig för att jag vill att dem ska komma NU, och för att jag faktiskt inte vet när dem kommer. Och bara för detta så blir det automatiskt så att man helt plötsligt VILL göra allt möjligt, ska jag rensa i hela hallen nu? Ska jag passa på att ta ett bad nu? ... 

Jag får helt enkelt sitta blixtstilla i soffan i 8 timmar då. Visst. Absolut. WHY NOT.

Kommentarer
Postat av: Sofia

Hej

Jag jobbar inom transportbranschen och för många kunder gäller leverans tiden 8-16. Det är företaget som du beställt varorna igenom som kommer överrens med det anlitade transport företaget om leverans vilkoren. Sjävklart förstår ju vi med att det är svårt för privat personer att stanna hemma en hel dag. Men då får man vända sig till företaget som man beställt varorna igenom och boka en transport med bättre vilkor.

Ofta beställer kunden den billigaste leveransen och då får man varken tiden specificerad och oftast inte heller godset uppburet.

Och de är inte chauffören som är dum eller kör" sten sax påse", utan det är det som företaget/ privat personen betalar för.

Hoppas du blir nöjd med leveransen iallafall.

2012-04-16 @ 18:46:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0