lax-pesto-pasta
Karln han kan laga mat han! Har en sådan tur som har en man här hemma som brinner för det här med matlagning och verkligen kan laga mat. Självklart finns det olika nivåer av matlagning, och han är väl inte högst upp. Utan, intresset finns där och han får liksom bara till det på något sätt. Jag tror att han skulle vilja (och även jag!) bli mer kunniga vad det gäller råvaror och hur och vad man kan blanda med. Han är väldigt pedantisk i sin matlagning och jag får liksom knappt hjälpa till att skära gurkan, det är på gränsen! Han står även och rör om i den där j*vla köttfärrsåsen i närmare tre timmar ibland, "den måste stå och dra sig!" ...

Idag blev det att göra något av vad som fanns hemma. Istället för matlagningsgrädde så använde vi creme fraiche! Rödlök, vitlök, salt, peppar, pesto, stekt lax, (rester av "vitlökssåsen" från tacosen fick även dyka ner!)... det var i princip allt som behövdes. 

Smarrigt vare!! 

(och, till Sofia som jobbar inom transport-branchen: Tack för ditt svar! Men jag måste tillägga att jag inte hade så många alternativ, jag fick välja antingen "hemkörning" eller "hämta själv", och fick inte möjlighet att välja någon specifikt transport-företag. Och egentligen är det ingen big deal, jag har mest undrat över det. Men tack för ditt långa och engagerande svar, nu fick jag ju svaret jag sökte!)
:)

Kommentarer
Postat av: Yohanna

Wow, mitt ex var kock. Synd att han lagade skitgod mat men att vi inte funkade annars.. hahaha... Önskar jag hade en personlig kock som lagade mat till hela familjen varje kväll typ :) haha.. det vore nåt!

2012-04-16 @ 22:46:04
URL: http://maiplu.se
Postat av: Jenni - mamma till Lukas

Haha, känner igen det där. Fruktansvärt frustrerande enligt mig, när den där köttfärsen ska stå " och mysa" i flera timmar ;)

2012-04-17 @ 12:06:43
URL: http://jennidesiree.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0