middagsbesök

Jisses! Ni vet när man säger: "idag mår jag som jag förtjänar!" - GLÖM DET, idag mår jag som jag faktiskt INTE förtjänar. Vad är det här egentligen? Det var länge sedan jag mådde såhär dåligt dagen efter, och jag drack... 4 glas vin kanske. Ja, ni ser. Det måste ha något med rödvin att göra. Blir inte så annars. Så, jag förtjänade faktiskt inte det här. Haha!

Hur som helst! Stekt och marinerad kycklingfilé med hasselbackspotatis och tzatziki. Hela familjen njöt vid varje tugga och kära Linda också. Det var lite lagom kaos vid matlagningen när båda barnen var vakna och allmänt... galna, så jag tog en snabb bild innan all mat ens var upplagd.

Rödvinet smakade hur som helst väldigt bra! Jag och Linda hade det som vanligt jättemysigt och pratade om allt mellan himmel och jord inpå natten. Vi är ju mästare på att snacka! Fick fina rosor av henne och det här måste vi helt klart göra om oftare. Vi alla har ju sitt hela tiden, men så himla svårt är det inte att glämma in en middag någon gång eller liknande. 

Idag har dagen faktiskt inte varit sämre (trots dåligt mående), blev serverad med hemmagjord focaccia på kyckling, pesto & rödlök. Jag måste säga det att jag INTE är bortskämd när det gäller sådant, men det här ser ju faktiskt lovande ut - världens bästa Storälskling! Jag måste ju ba' få skryta lite!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0