morgonmys
Idag blev det en (för)tidig morgon! Mio har fått någon fix-ide och vill numera vakna HELST innan 6. Jag vill HELST inte göra det. Innan 6 för mig, (dvs = vid 5 osv), känns mer som en sen-natt. Jag kan inte tycka att innan 6 är just morgon. Så, jag kommer göra allt i min makt för att ändra de ovanor han har kommit in i. Jag känner på mig att jag inte kommer att lyckas. Barn gör ju lite som de vill och i slutändan så bestämmer dem. Men för mig (!) (och även för barnen) finns det inget positivt med att gå upp så tidigt, så jag vill ändra på det. Mio blir mer trött och gnällig av att gå upp så tidigt och jag vill inte gå och lägga mig 19 varje kväll. Alla barn är ju olika, och mina barn har aldrig gått upp så tidigt, (inte sent heller!), så därför känns just de vanorna inte de bästa. Det är skillnad kan jag tycka om man sedan man varit liten velat gå upp tidigt. Alla har ju olika dygnrytm och olika behov av sömn. Mellan 6-7 känns bra! 05.58 = inte okej, 06.05 = okej ;)

Mio har ju varit förkyld ett bra tag nu och jag kliar sig mot öronen ganska ofta. Öroninflammation? ... Han känns väldigt gnällig och kan bli riktigt ledsen ibland. Ska nog kila förbi BVC påväg hem från dagis. Det känns inte riktigt som vanlig seperationsångest... men det skulle kunna vara en liten utvecklingsfas. 

Men, nu har vi iaf hunnit med både en stillsam frukost och sätta på kläder i lugn och ro. Ska sätta på mig själv lite kläder och sedan är det dags att bege sig mot dagis...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0