purple
Ehmja... några enstaka fingeravtryck på vasen kanske... beskyller mina små troll för det som lyckas få tag på allt. Det är väl just det som är det värsta med sommaren och att det är ljust? Den som trodde att sitt hem var rent och fint får helt plötsligt syn på märkliga fingeravtryck och små, små dammpartiklar som flyger längst hela lägenheten runt i luften - jag klarar inte av det! Spelar ingen roll hur mycket jag städar liksom, det blir aldrig rent.

I ren frustration så brukar jag liksom dammsuga luften! Har ni gjort det någon gång? Jag kan ju inte vara den enda?! Haha, jag springer inte runt och tar en "nu ska det dammsugas-luft"-runda och springer runt med munstycket i luften här hemma. Det är väl mer när jag dammsugar golven och kan se hur det flyger en massa små dammpartiklar - DÅ tar jag upp munstycket, försöker dammsuga upp det och inbillar mig att det blir så mycket fräschare.

På tal om lila blommor alltså... ;)

Kommentarer
Postat av: Malin - Mamma till Alice & Lowe

Så himla fina blommor!

2012-04-15 @ 17:48:32
URL: http://alicesmamma.blogg.se/
Postat av: Nikki

Jag dammsög luften senast igår. Känner som dig. Panik på att det aldrig blir rent!!

2012-04-15 @ 18:42:17
URL: http://nikkilili.blogg.se/
Postat av: Johanna och Sara

Vi vill tipsa om att du nu kan vinna konst och design från vår webshop!

Gå in på:

http://geminaarts.blogg.se/2012/april/tavling-vinn-ett-presentkort-pa-webshopen.htmlom du inte gillar reklam ber vi om ursäkt!

2012-04-15 @ 19:20:07
URL: http://geminaarts.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0