redan torsdag?
Vänta... jag måste bara gå och spy! - Varför? Jo, för att jag nyss publicerade världens fulaste och grumligaste bild. Alltså, jag tror inte ni förstår hur det kliar i kroppen på mig när jag ser något sådant. Vad hände där? VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG KAMERAJÄVEL?

För er som undrade VART vi åt brunch någonstans så var det på Rica Talk Hotel, som ligger bredvid älvsjömässan i stockholm. Jag vet dock inte hur deras vanliga brunch ser ut, och om det är lika barnanpassat som påskbrunchen var.

Ni ser, redan torsdag och vad hände med veckan? Att tiden går fort KAN vara skönt ibland. Det där kommer jag att få ångra när Joline blir 14 år och skiter fullständigt i vad jag har att säga. Hur som helst, nu ska jag iväg för att möta E och titta (ja, endast titta!) lite i affärer.

Hm... jag sitter alltså vid datorn för att jag skulle "kolla en grej bara"... det blev ju inte riktigt kolla EN grej. Utan ganska många. Nu är klockan halv nio och det är NU jag ska vara utanför dörren med kidsen påväg till dagis. Men ja, som ni kanske märker så är jag inte det. Jag sitter halvnaken och måste väl... ta tag i det här nu.

Varför gör jag alltid såhär mot mig själv?

Kommentarer
Postat av: Jenni - mamma till Lukas

Vilken härlig blogg du har! Härliga ljusa bilder .. här kommer det kikas in fler gånger :)

2012-04-12 @ 13:04:56
URL: http://jennidesiree.blogg.se/
Postat av: Finni

Ja högskoleprovet är faktiskt bra för oss som inte orkar med betygen, haha .Svenskan klarar du nog galant och om du inte kommer ihåg matten så är det bara att repetera allt från Matte A i princip :)Sök till programmet ändå säger jag! Man vet ju aldrig vad som händer. :) Eller så kan du söka enstaka kurser som ingår i programmet och börja redan i höst samtidigt som du sedan sätter rätt poäng på högskoleprovet och kan börja i hela programmet till våren. Smart vaaaa? :)

2012-04-12 @ 15:10:21
URL: http://mammafinni.blogg.se/
Postat av: Lotta, klädtokig småbarnsmamma!

Vad mysigt det ser ut vid din dator! =) Älskar den rosa koppen!Bloglovin- följe?Just nu kan du komma in och tävla om smink från "The Studio" hos mig! =)

2012-04-12 @ 15:45:13
URL: http://lillgrodanskrypin.blogg.se/
Postat av: Kitiwara & Chong

Super fin blogg! (:Var gärna med och tävla om att vinna ett presentkort värt 500 kr hos cocoo.se, klicka här för mer information: http://twoasiians.blogg.se/2012/april/vinn-ett-presentkort-pa-cocoose-vart-500-kr.html :D

Kram

2012-04-12 @ 16:01:23
URL: http://twoasiians.blogg.se/
Postat av: Nadine

Kul att du är med! Jag hör av mig när vinnaren är utsedd :)allt bra?

2012-04-12 @ 17:41:14
URL: http://lindenmalmberg.blogg.se/
Postat av: Nadine

Nu är dagens blogg vinnaren lottad!

Titta om det var du som vann!

2012-04-12 @ 19:52:27
URL: http://lindenmalmberg.blogg.se/
Postat av: Elisabeth

Vilken blev var det som blev grumlig? =/

2012-04-12 @ 21:04:31
URL: http://lajsa.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0