söndagsmys
Mio har varit på ett sånt himla bra humör idag! Det är alltid uppiggande. Han kan stå själv och gör det ganska ofta, han gillare! 

Pappa R försökte nyss sno Mio. Vadå sno? Jo, han retar ju mig väldigt ofta för att Joline är "pappas flicka" - och jag vill ju inte riktigt hålla med om det, trots att jag vet att det är så. Till och med Joline säger ju det, "NÄÄ MAMMA!! Pappa teej!" - när jag frågar henne om hon är mammas tjej. Så, ja, jag måste väl ge mig då. Men när Mio kom så har jag alltid tänkt att han åtminstone får blir MAMMAS KILLE. Och det har ju gått väldigt bra hittills, tills det att R nu för fem minuter sedan försöker vara lite sneaky och viska tyst för Mio (i hopp om att jag inte ska höra!) "Är du pappas kille Mio? Aa, pappas fina kille!" - EH... jag hörde det där liksom?! DON'T EVEN TRY.

Och nej, självklart gör han ju inte det. Och jag anser ändå att båda barnen är mammas tjej/kille. Även om alla andra i det här hemmet hävdar det motsatta. Populär morsa, verkligen.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Armbandet var verkligen ett fynd, känns som nått jag kommer ha på mig varje dag.

Det är sant som man säger att det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder! Jag vägrar vara mamman i parken med vita Converse när regnet står som spön i backen... Känns därför helt rätt att äntligen bli member of the "Hunter-club"! :)

2012-04-22 @ 19:33:52
URL: http://emmsss.blogg.se/emms
Postat av: Roxana

Haha vad roliga ni är :D

2012-05-03 @ 16:42:49
URL: http://roxanasliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0