tisdag & tjurkärring
FÖRST måste jag bara berätta en jävligt viktig sak, som ni måste få klart för er - så att det inte blir några missförstånd - tanken är ABSOLUT INTE att jag ska ha dem där kuddarna i soffan. Med risk för att bli halshuggen av min sambo som tror att jag har fått någon fetish på just kuddar och filtar kommer inte bli så glad när jag säger det. Men jag tar den risken - kuddarna och filten ska bytas ut sedan i framtiden - när jag lyckas hitta "it". Jag köpte detta för att det var billigt och för att jag på en gång ville byta till något som var vitt och fräscht. Jag ÄR medveten om att dessa kuddar är som latte-tapeten var för några år sedan. Väldigt torrt, väldigt beiget, väldigt svenskt och alldagligt. Finns ingen som helst inrednings-feeling lr design-tanke bakom det där. 

Hur som helst. Idag ska jag sitta blixtstilla i soffan i 8 timmar idag igen. Transportfirman, som är självaste Schenker, hade glömt bort mig och hade missat mig helt totalt. Jag orkar inte ens gå in på det. Alla kan göra fel! - Men när det blir fel hela tiden så tröttnar man tillslut. Hoppas jag får dem på förmiddagen! :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vart har du köpt soffan?

2012-04-17 @ 20:03:47
Postat av: JOLINE&MIO

På Mio för drygt 5 år sedan :)

2012-04-17 @ 20:15:35
URL: http://familyforever.se
Postat av: Anonym

Åå tack.. den finns väl inte kvar såklart, men vad kostade den då? kan se om jag hittar nån liknande :)

2012-04-19 @ 22:05:58
Postat av: JOLINE&MIO

Ja, det finns nog fortfarande liknande kvar! :) Den typ av soffa är ju relativt vanlig ändå. Den kostade 15.000, fast det var för 5 år sedan. Jag vet inte om priserna har höjts eller sänkts sedan dess. Jag tror att det är lite billigare idag!

2012-04-20 @ 07:44:14
URL: http://familyforever.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0