Todays' Mio
Kan du tänka dig! Tom jag får inspiration från folk (Michaela) ibland! Så, ta det lugnt, jag hymlar inte om det. Mio fick dessa jeans av Elli när han föddes. De är i storlek 68, så det har tagit ett litet tag innan han kunde ha dem. Sedan känner jag sådär generellt för just jeans, att det inte är det bekvämaste för de allra minsta att åla omkring i. Dessa jeans har ni sett förut, dem finns bland annat på en bild i headern i högra hörnet. Det som är skillnaden är att jag satte dit hängslerna som jag tidigare har tagit bort. Jag vill att han möjligtvis ska ha sina hängslen på axlarna med en skjorta och en liten fluga när han fyller år.

Jag älskar de här jeansen! Det är inte en massa krimskrams på, utan jag får en lite Acne-feeling över dem. Hur töntig låter inte jag? Men jag tycker om "rena fickor", och har egentligen inget emot en och annan skinnlapp som skulle vara ditsydda. Men, oftast blir det lite too much när man kikar i budget-affärerna. Jag har inte lust att betala för dyra jeans just nu när barnen fortfarande är så små.

Båda barnen har kläderna på sig, och egentligen är det bara Mamman som ska försöka rota bland sina och hitta något. Jag har inga kläder. Eller jo, jag köpte ju faktiskt två par byxor förut, som jag måste sy in, men... jag har inte tagit tummen ur helt enkelt. Det är väl dags känner jag när sina strumpbyxor börja bli en aning noppriga.

Kommentarer
Postat av: Vivi

Get OVER yourself..

2012-04-23 @ 10:32:49
Postat av: JOLINE&MIO

Nämen nu tar du det lilla lugnan Vivi, börja inte hetsa upp dig va! Relax, take a chillpill!

2012-04-23 @ 10:54:45
URL: http://familyforever.se
Postat av: Vivi

Efter allt tjafs, kände jag att det vore på sin plats att avdramatisera det hela. Tycker att det är så tråkigt när det blir så spänt osv, så min mening var att " lätta lite " på hela grejen. Inget illa menat alls.

2012-04-23 @ 12:05:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0