Todays'
Alltså - ÄLSKADE SHORTS! Love you to death. Men, till min sorg och vardagliga otur så var dem ju lite sönder. Finn ett fel. Jag tror ni ser det på den stora bilden vart den är "sprucken". Jag har inte gjort detta. För att klargöra det, jag tog faktiskt en större storlek just för att jag innan kunde tänka att dem just var sköra. Men det gjorde nog inte personen innan som antagligen testade dem i omklädningsrummet.

Och, det ÄR ju typiskt. Jag som aldrig köper kläder till mig själv. Och, jag som är för lat för att gå tillbaka och byta. Nej, jag orkar inte. 

Så, lördagens lilla klädsel bestod alltså av detta. Bryter av lite mot det svarta. Vad händer idag då?! Jo, det ska jag tala om för er. Först; kommer det upp en tävling här i bloggen, Sen; ska vi iväg på lite äventyr, hämta färg och därefter åka till Skansen med kidsen.

Den här lördagen ser ut att bli fruktansvärt bra. Fruktansvärt. (Hoppas ni även får det! Och om ni inte får det, äsch - nästa kanske blir bättre. Alla lördagar kan ju inte vara det ultimata!)... Puss på er! :)

Kommentarer
Postat av: Johanna

Så irriterande! Jag har samma shorts o de är ju så snygga. Väntar bara några veckor så mina extrakilon rinner av. Har redan tappat 12 kg efter förlossningen men får gärna bli minst ett par till men har ingen stress. Våren har bara börjat. ;-)

2012-04-29 @ 20:16:35
URL: http://passionforpoison.blogg.se/
Postat av: Bekah

Sååå snygga!! :) Skön blogg.. Några tips på vad man kan göra med en 4mån bebis hemma som aaaldrig sover på dagarna?!

2012-05-04 @ 08:28:39
URL: http://bekahbus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0