wednesday
Min lille gullrumpa nyss! Som jag sa tidigare så är bilar en stor favorit och han skiner upp som en sol när han ser en, och blir jätteglad... bilar är det han kan sysselsätta sig bra länge med. 

Den här dagen har gått otroligt snabbt. Snart ska Skruttan hämtas på dagis och det gör INTE jag idag - väldigt skönt. Det gör Pappan. Han hade ett tung-jobb idag, som ofta resulterar i att man slutar tidigare men ändå får minst 8 timmars betalt. Så det är alltid härligt! 

Ikväll är jag sugen på hemmagjorda köttbullar med egen gräddsås och potatis. Lite flingsalt över. MmMmmMm... Jag har förövrigt kommit in i en riktig dålig städnings-period. Det är så fruktansvärt i badrummet att jag bara stänger dörren in dit. Det blir alltid såhär när man liksom inte har kraft eller ork - när man inte ens infinner någon slgs njutning i att få det rent. Just nu kunde jag helt enkelt inte bry mig mindre. Tråkigt, för jag VILL ju egentligen ha det fint och rent. Man mår bäst utav det. Men jag orkar inte ta tag i det.

Ska dricka vidare på mitt kaffe här och njuta lite extra över att jag har familjen samlad alldeles strax!

Kommentarer
Postat av: Emelie

Åh, Mio!! ♥

2012-04-18 @ 15:48:11
Postat av: Clara

Åh, så himla sööt!!

2012-04-18 @ 22:37:04
URL: http://clarajohanna.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0