elfviks gård

 
Andra året i rad vi åker till Elfviks gård för att äta julbord. Och då kan man ju säga att det har blivit en tradition. Det är fruktansvärt mysigt där. Det framtida bröllopet kanske får hålla sin plats där. Men först måste man ju ha någon att gifta sig med kanske...
 
Jag ligger efter här. Det gör mig stressad. Jag vill så mycket mer än vad jag har tid med just nu. Både bloggmässigt, inredningsmässigt osv. Imorgon är jag barnfri, då ska jag faktiskt gå lite i stan efter jobbet och kolla efter julklappar, åt både mig och barnen.
 
Sista veckan på jobbet, den som kommer. Nu på måndag ska jag iväg på en arbetsintervju. Jag hoppas att allt går som det ska. Sedan måste jag planera inför julafton och allt vad det innebär. Nu tar jag en sak i taget. 
 
Vi har hur som helst haft en mysig helg. Fredagen bestod av mys i all högsta grad och det finns INGET sätt jag hellre vill spendera min fredag på. Lördagen, elfviks gård... därefter tog min mamma med sig barnen för att julbaka med ett gäng andra. Jag var på middag på annat håll. Åkte hem idag! Så nu ska jag fira 3:e advent med de som betyder allra mest, mina barn!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0