i väntan

 
Alltså. Så långsam är inte väntan på jultomten. Jag har nämligen hur mycket som helst att göra. Städa, städa, rensa kylskåpet, städa & tvätta. Men, just idag av alla dagar på året tydligen... så ska den här dagen vara den segaste och jag är så fruktansvärt trött. 
 
När jag öppnade "jul-kartongen" som jag hämtade upp från källaren, så hade jag tydligen bara tre olika sorters teman, en grå jul, en svart jul och en röd jul. Lite vita julsaker också, men inte tillräckligt. Så, jag klippte ut lite stjärnor, hjärtan osv i vanligt hårdpapper, satte i ett hårt, svart snöre och sedan var det klart. Mer sånt! Billigt, enkelt, hemmagjort och snyggt!
 
Och ja, granen kunde inte vara mer plastig än såhär. Inte ens en dement mormor skulle kunna ta fel på den saken. Men bättre lycka år... 2015, då kanske jag skaffar mig en riktig. Mitt horoskop sa nämligen det, att de kommande julaftonsfiranden kommer se lite annorlunda ut mot vad det har varit innan - FRAM till 2015, bara att vänta ut tiden dårå känner jag...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0