saturday mornin'

 
Äntligen har jag landat med barnen! Jag har dem i helgen och jag kunde inte ha varit mer tacksam för det. Vi har massvis att göra. Baka pepparkakor och fixa lite med adventspyssel. Den här veckan har varit den längsta ifrån dem, rent känslomässigt. Ibland känns det inte så lång tid alls att vara ifrån dem. Annars en evighet. Så nu är jag hur som helst, väldigt glad för att få spendera helgen med dem - och nästan hela kommande vecka.
 
Vi började fredagen med pizza till middag (Joline fick bestämma!), godis, chips och hela kittet. Samt kvällsbesök. Här kör vi nämligen både fredagsmys, lördagsmys och söndagsmys. Som en nybliven separerad så har man ju en tendens till att ha dåligt samvete emellan åt. Vilket medför lite för mycket bortskämda ungar. Man vill ta vara på varje dag på ett helt annat sätt nu. 
 
Idag vaknade vi och drog oss en bra stund i sängen. Gick upp vid 08.14. Vilket givetvis är sovmorgon som tvåbarnsmamma. Iaf för mig. Och, vi lyxade till det med frulle i vardagsrummet och snart ska jag sätta ungarna i ett bad och bara njuta av förmiddagen innan det blir pepparkaksbak och inhandling av adventssaker. Jag menar, varje år lyckas jag lägga sakerna på ett jävligt udda ställe så att jag aldrig hittar julpyntet. Jag undrar vart de gömmer sig? Tänk... det måste ju finnas ett helt förråd med bara julsaker någonstans... som någon i smyg lägger där. Inte är det jag iaf.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0