a boy like Mio
Min skitunge vid "lunch-gröten" - varför det blev gröt var för att han helt enkelt inte ville ha maten jag erbjöd honom. Ibland kan man ju bli tokig på sina små troll. Det går liksom inte att undvika - dem bestämmer! Jag ger mig. Jag anser mig själv besegrad. 

Att han väljer att bjussa på ett sånt där knasigt leénde, samtidigt som han spottar ut gröten över hela mig - gör inte saken bättre! Man smälter ju, trots en och annan fläck gröt i nyllet.

Idag har det varit en... väldigt bra dag, tänkte skriva "perfekt", men en perfekt dag innehåller ju inte städning. Jag har städat hela dagen. Det var mer än vad jag trodde. Kommer på mig själv med att stå och putsa listerna och alla dörrar här hemma. Finger-fläckar av små barn tar aldrig slut, om man tittar nära så kan jag se de överallt. Men, trots städning så har det varit en otroligt mysig dag. Mio har varit vaken under hela tiden men inte hindrat mig. Han har krypit efter mig och tyckt att det varit spännande med dammsugaren och skurhinken. 

Nu sitter jag myser efter middagen. Joline ville tydligen somna... nu. Fasiken! Vill ju inte gå upp alltför tidigt imorgon. Jag har plockat och fixat så att jag slipper göra det senare. 

Dags att mysa vidare...

Kommentarer
Postat av: Lina - Mamma till Eila

Hihi sötis :)

2012-02-13 @ 21:06:39
URL: http://myroe.blogg.se/
Postat av: sarah

när lägger sig joline i vanliga fall? mina barn lägger sig kl 19

2012-02-14 @ 06:44:55
Postat av: JOLINE&MIO

Sarah - hon går och lägger sig 20 :) Om hon hade kunnat sova mellan 19-7 så hade det varit guld. Just nu vaknar dem runt 6. Tidigare än så vill vi inte gå upp (varken för min eller deras skull!)...

2012-02-14 @ 07:26:08
URL: http://familyforever.se
Postat av: Michaela ♥ mamma till Leon & Charlie

Ja du har helt rätt med att man kan kika tillsammans och göra det till tid tillsammans. Dock är min man inte riktigt i det hugget och vill heldre spendera pengar på annat, haha!

Så jag får smyga in saker här hemma! YEY!

Och i veckorna blir det absolut inget ut och shoppa då han kommer hem, vi äter och sen sover. På helgerna jobbar antingen jag eller så försöker vi hitta på något skoj med barnen. Förstår inte hur du hinner allt. Haha.

Men prioritera är det man får göra. absolut.

Just nu är jag dock för lat, vi båda..Men söta söta mio då! Inte den ända som är matkräsen vill jag lova.krams på er<3

2012-02-14 @ 08:24:12
URL: http://flavorsofmylife.blogg.se/
Postat av: Maria Jontasdotter =)

haha vilken charmig bild! =)

2012-02-21 @ 01:04:31
URL: http://annamariaericajonsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0