a mummy-friend
En ny kompis har fått flytta in bland Mios gosedjur. A mummy-friend (mummy som i mumie!)... jag har spanat in den ett tag och har mest dragit ut på det. Januari och februari har helt klart inte varit några månader att skryta med, vad det gäller att shoppa. Men, när jag stod på jobbet igår och jag vet inte hur... så  kom denna mumie på tal, och jag fick reda på att det är en vara som dem har haft jättelänge och det finns bara två kvar och sedan kommer de inte att köpa in några fler. Jag ville ju verkligen ha den, så jag hade liksom inget val. Till en början tänkte jag att det kanske kunde bli en aning för mycket. Att det skulle bli för plåttrigt med en massa olika svartvita saker. Men den kunde inte ha passat bättre! Är sjukt nöjd över mitt köp.

Och jag kommer på mig själv med att smyga in en kasse genom dörren när jag kommer hem. Lägger den försiktigt ned på golvet i sovrummet och springer sedan ut till vardagsrummet: "Hej Älskling! Har ni haft det bra??"... Det känns ju som om att män överlag (ja, lite generalisering på den!) kanske inte förstår sig på det här med att köpa en liten nalle för några hundralappar.

Det man inte vet... lider man inte av.

Kommentarer
Postat av: Klara

Hej! Var köper man dm fina gosedjuren o boxarna?

2012-02-12 @ 12:33:22
Postat av: JOLINE&MIO

Klara - Boxarna köpte jag på någon internetsida vars jag inte kommer ihåg namnet på. Bara att googla så hittar du säkert tillslut. Det är dock ganska svårt att just få tag på den svarta boxen med vita prickar har jag för mig... Gosedjuren kommer från bla H&M Home, Babyproffsen & Sprall.

2012-02-12 @ 14:03:32
URL: http://familyforever.se
Postat av: Dessi at [Home and desire]

Så fint ni har det! Hittade hit via Styleroom.

2012-02-12 @ 18:14:04
URL: http://www.homeanddesire.blogspot.com
Postat av: Caroline

Åh. Tjusigt!

2012-02-12 @ 20:05:37
URL: http://carromeller.blogg.se/
Postat av: Foto, design & vardag - 17 år och mamma ♥

Så snyggt!Påslakanet, var kommer det ifrån? :)

2012-02-13 @ 22:51:19
URL: http://justababy.blogg.se/
Postat av: Qarin

Hej!Var hittade du mumien? Vad är det för märke på den? Vill verkligen ha en sådan till min son :)

2012-05-09 @ 10:00:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0