den kommande

Andersson LED1940DC DVD White


Nu har jag bestämt mig, tror jag. Jag har kikat på den här förut. Den är dock endast 19-tum, och det känns väldigt lite. Tanken var väl att en 25-tummare skulle vara det ultimata. Men nu när jag mätte i husbokhyllan så blir en 19-tum alldeles perfekt. Det är ett barnrum, så det får räcka. Dessutom så är inte rummet jättestort, så man sitter inte sådär jättelångt ifrån heller. Tror att det kommer bli jättebra. I senare dagar, om vi flyttar eller när barnen blir större. Så är det aldrig fel att ha en TV i mindre size ändå. Vi vet aldrig, om vi flyttar, hur pass stora rummen skulle vara. Ett av barnen kanske skulle få ett mini-rum och då passar ju även TV:n in bra där. 

Ska självklart åka in någon dag och kika på den innan man slår till. Så att den inte känns alltför liten. Tror att det här kan bli riktigt bra! Att den är vit och har en inbyggd dvd-spelare gör ju inte saken värre. Detta kommer säkert bli en 3-års present/1-års present till barnen i sommar. 

Men då ville jag ju även köpa den där Lou Lou Ghost stolarna...

Kommentarer
Postat av: Johanna

Bra med liten TV i barnrum kan jag tycka. De sitter ofta nära och jag uppskattar mest o ha en stor TV när jag sitter i matsalen (typ 8m från TVn) o fortfarande kan följa med vad som händer. Men de små sitter ju nära och följer med och då behöver ju inte TVn vara humungus. :D

2012-02-08 @ 13:16:22
URL: http://passionforpoison.blogg.se/
Postat av: Mamma

Kanske jag kan ge den i present till trollungarna? :)

2012-02-09 @ 14:24:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0