friday mornin'
Hur snabbt har inte den här veckan gått? Jag känner mig dessutom slankare, och man ska ju alltid lita på sin magkänsla - för jag hade ju gått ned 3 kg. Inte medvetet. Och, vi vet ju att det nästan bara är vätska. Snacka om att den där livvstilen jag försökte hålla i 7 veckor och få med lite vardagsträning - var helt till spillo. Det är väl aldrig det på så vis, men... jag ansträngde mig många gånger trots att jag verkligen inte orkade lr hade lust.

SÅ! Fredag idag, och jag ser framemot helgen. R's polare (lr ja... vän!) kommer över hit idag och kommer eventuellt vara här imorgon också. Kul med lite grabbhäng då det oftast är mina girlzz som är här från och till väldigt ofta. Imorgon ska jag jobba, det blir inte länge. Faktiskt så ska det bli lika kul som innan.

Malin kom hit igår, som sagt. Det blev middag, lite vin... massa popcorn och en massa, massa soffhäng. Hon sov över här och ville PROMPT lämna Joline på dagis idag. "SNÄLLA!! Det är ju min dröm att få lämna henne själv på dagis!!" - hur kan det vara en dröm? Haha... WELL, självklart fick hon det. Har ju ingen annan mer hurtig vän än Malin. Dukade fram fukost och började härja innan jag ens kunde öppna ögonen. Är förbaskat morgontrött.

Ska strax iväg på möte. Jag sätter mig ju alltid i de situationer där jag helt plötsligt får väldigt bråttom. Hurry curry! - Ha en grym helg allihopa.

Kommentarer
Postat av: Plumeria

Ser gott ut med avocado på... mums!

2012-02-11 @ 20:06:54
URL: http://plumerias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0