Helgens projekt - Livingroom
Vet ni vad det värsta jag vet är? När jag tar bilder så att det blir raklånga. Det värsta jag vet. Det blir så... oproportionerligt. Men, nu blev det så. Och jag kan nästan försäkra er om att det var den första SAMT den sista gången. Hur som haver - helgens lilla projekt var att fixa med den där gardinen som hänger över vårat SJUKT onödiga lilla fönster i vardagsrummet. Nu slipper jag se fönstret som bara känns... oproportionerligt det också. Ett fjantigt litet element satt nedanför också? Varför?... Ser verkligen INTE (!) poängen med den idén. 

Jag tycker om att ha en gardin "mitt i" rummet. Men, jag tycker inte om valet av gardin här. Fööör genomskinligt och man kan nästan se att det står "BILLIG SKIT-GARDIN" på den. Jag struntar i om varan jag köper kostar eller inte, eller... det är väl klart att det spelar roll, haha... blev lite fel där. Jag älskar ju när man kommer billigt undan. Dyrast är inte alltid snyggast, så är det ju bara. Men den ska ju helst inte se sådär "billig" ut, för ordet billig definierar man med dålig kvalité oftast. (Det behöver inte alltid vara så!)...

Till alla andra fönstren i lägenheten så tycker jag om gardinerna. Dem är helt perfekta. Men inte där. Det ser ut som att skrynkligt litet nopprigt lakan som vi har kastat upp - så om du skulle vara förvirrad över detta, så kan jag alltså försäkra er om att det INTE är ett lakan, det är en gardin - jag lovar.

Bättre lycka nästa gång kanske. Men å andra sidan - det blev så mycket bättre än innan. Och nej, vardagsrummet är inte klart än. Kan faktiskt nästan säga att jag hatar det förtillfället. 

Om ni hör min irritation bakom texten, så hör ni rätt. Jag måste helt enkelt bli snuskigt rik så att jag kan bli färdig någon gång!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Haha du gardinproblematik har vi i hela huset. Inget blir bra oavsett om det är billigaste IKEA eller snordyra från Hemtex som kostar 499 per st. Jag är gardin-o-maniac. Letar alltid efter de perfekta but haven't found them... yet!

2012-02-06 @ 15:42:49
URL: http://passionforpoison.blogg.se/
Postat av: Lina - Mamma till Eila

Så fint ni har det :)

2012-02-06 @ 20:12:21
URL: http://myroe.blogg.se/
Postat av: Lisa - Mamma till Alva och Noah

Ni har det SÅÅÅ fint! :D

2012-02-06 @ 21:58:11
Postat av: Elin

Snyggt!! Men alltså ju fler gången jag se de där stolarna i din blogg, desto mer känner jag att jag typ måste ha en likadan. Nu lär den ju i och för sig redan vara slutsåld, och så har vi ju ingen plats för den men en stol i sovrummet som man får slänga alla kläder på istället för på golvet vore ju bra!

2012-02-07 @ 20:47:13
URL: http://elinochalva.blogg.se/
Postat av: elinjosefine - lifestyleblogs

Ni har det så snööggt :)

2012-02-08 @ 14:55:52
URL: http://lifestyleblogs.se/elinjosefine

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0