lovely sunday
Aaaahhhhh!! - pustar ut och känner att det är en underbar söndag idag. Jag vill baka, laga trerätters, fotografera och shoppa lite. Befinner mig i någon slags form av extas. Jag tror det har sin förklaring i det vår-liknande vädret utanför. Jag tror dock inte att det har slutat snöa för i år, men bara att få en glimt av vad som komma skall gör en på ett betydligt piggare humör.

Kolla min lilla flick-snärta! Hon är inte speciellt lätt att fånga på bild numera. Och självfallet är det ju hon som bestämmer. Jag är en sådan person som tycker om att dokumentera allt och älskar att ha bilder att titta tillbaka på. För i stundens alla händelser så glömmer man lätt bort och man blir en aning blind, "var hon verkligen SÅ liten för bara ett halvår sedan?" och så vidare. Så, med andra ord så är "Joline 2½ - 3 år" - mappen på datorn inte så värst full av bilder. 

Idag har vi lyckats få både egentid och gemensam lektid här hemma. Vi varvar med att hänga i vardagsrummet och i barnens rum. Det är så otroligt skönt att Joline & Mio har fått en TV. Det gjorde mycket större skillnad än vad jag tidigare trodde att det skulle göra.

Nej, nu blir det lunch. Inget fancy direkt. Ikväll blir det dock tacos, möms.

Kommentarer
Postat av: seperti

Vilken söt tjej =)

2012-03-01 @ 12:00:25
URL: http://seperti.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0