mer gunila axén
Mer måsten! - helt enkelt. Jag känner att jag överlag verkligen inte vill ha för mycket utav något. Jag vill inte heller nödvändigtvis blanda både stjärnor (som jag var inne på först!), blommor, moln & prickar... Blommor i diverse förvaring känns dock mer som en klass försig och det skär sig inte med resten om man har något annat mönster. Jag hade dock egentligen, velat ha en stjärnlåda som min vän Emelie fick av oss. Tycker verkligen om dem! De är praktiska i och med att dem är gjorda i ett hårt material (trä?) och ännu bättre att dem är i en dov rosa färg. Men nu blev det Balders-boxarna. Gunila Axén hade jag ju redan sedan Joline var en liten bebis, så på den tråden måste jag på något sätt fortsätta (inte mig emot såklart!)... men som sagt, less is more, och jag vill inte ha för mycket. 

Dessa saker måste jag köpa från Gunila Axén. Hur bra är det inte med en varsinn frukost/födelsedagsbricka? Perfekt på alla sätt och vis! Lite av den mindre sizen, men det blir bara ännu bättre. Det är ju trots allt små människor som ska ha den. Sedan... jag köpte ett jättefint förkläde till Joline i julklapp. Blom-mönstrad. Den är mer i ett tyg-material. Denna ovan är ju mer plastig och tål vatten på ett annat sätt. Dessutom så skulle den passa alldeles perfekt på Joline.

Att köpa förkläde till Mio känns inte så jättebråskande. Så, det får nog vänta. Vill bara få lön igen så att man kan börja klicka lite ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0