NO COFFEE!




God förmiddag FREEDAAAG!!! Men, ja... jag kanske låter upprymd, men det är jag faktiskt inte. Den här helgen finns det inte så mycket att se framemot. Karln ska jobba i helgen. Trist - men behövligt. 

Har ni sett den där prinsessbakelsen som kommer på sidspalten här på blogg.se när man loggar in? Fasiken, blev ju enormt sugen på tårta då helt plötsligt. Vilken reklam!

Som rubriken lyder så har jag en stor brist på kaffe här hemma. "Men gå och handla då!" - tänker ni hurtbullar, ja... det kan man ju göra. Vilket jag gjorde, men tog med mig fel (!) kort. Så jag tog mina protesterande steg hemåt, och VÄGRAR gå upp och ner och ut igen (bor högst upp utan hiss!). Så, det blev gamla tiders idag, dvs - snabbkaffe i pulverform. Funkar det med. Men nu på senaste har jag ju blivit bortskämd med att få göra kaffe i min älskade (vita!) moccamaster. Jag tjatar om den, jag är medveten om det. Men ACK vad jag älskar den.

Jag känner mig även upprymd över det här med ren-idéerna jag har fått. Det är fler av er som har velat beställa, och likaväl som ni vill ha en, vill jag kunna sälja dem. Men, det kan nog dröja en liten, liten stund till. Jag återkommer om det! Men självklart är det något som kommer att ske. Vet inte om det kommer dröja en vecka, eller två... eller längre.

Puss påre! Och hoppas ni får en grym fredag och resterande helg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0