Planering - Lou Lou Ghost

Kartell Philippe Starck Louie Lou Lou Ghost chair


Det här med barnens rum, va. Jag känner mig... stressad och orkelös. Matt av bara tanken. Joline/Mio har en "fikahörna"... så den behöver jag inte göra så mycket med. Nästa grej blir nog att försöka få ihop det med ett skrivbord och en plats för den kommande TV:n. Jag vill på något sätt separera vardagsrummet och barnrummet. Barnrummet är just ett barnrum, och jag vill inte att Jolines eller Mios leksaker ska bombadera hela vardagsrummet (och inte resten av lägenheten heller för den delen!). På så vis blir det mindre stökigt också. Just nu så tvingar i princip Joline oss att ha på barnfilmer på TV:n när i vardagsrummet. Inte mig emot egentligen. Men det vore nog bra att kunna dela av det lite.

Jag har ju redan mitt Star-paket (fikahörnan) med stol & bord. Vilket jag är väldigt nöjd med. Jag vill inte ändra det. Men, jag vill samtidigt ha en Lou Lou Ghost stol. Då är tanken att jag ska göra som ett litet skrivbord och ha just en stol förtillfället. Istället för ett skrivbord som kanske blir för lågt för den där stolen, så kanske man kan använda sig av ett hyllplan istället. Beroende på hur mycket vikt en sådan tar. 

Jag kanske ska mecka lite med husbokhyllan, ta bort några hyllplan övertill så att en TV får plats där? Då döljer man ju den hyffsat snyggt också. Och sedan skrivbordet bredvid? Och kanske stringhyllor över. Ni vet hyllan jag har i hallen... en sådan (som skrivbord) och ha kanske två Lou Lou Ghost stolar bredvid varandra, (en till Mio och en till Joline)... lite så tänker jag just nu. Men detta kan ju alltid ändras.

Ja, visst låter det mumsigt?...

Kommentarer
Postat av: Johanna

Jag ska köpa en sådan stol åt lillan men i samma stil som våra "smokefärgade" i matsalen dvs en fake. Inte mycket för fake annars men när en sådan stol som ser så gott som identisk ut i transparent barnmodell finns för 399 så känns det lite surt att betala ett par tusen. :-)

2012-02-07 @ 16:17:40
URL: http://passionforpoison.blogg.se/
Postat av: Therese

Supermysig blogg! Jag vill också ha Lou lou ghost stolarna till min lilla tjej! Gå gärna in och tävla :)http://hammarstrqm.blogg.se/2012/february/tavling-i-samarbete-med-babyproffsen.html

2012-02-08 @ 22:21:06
URL: http://hammarstrqm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0