praktiskt!
Det ska inte bara vara fint såklart - utan även praktiskt! Mio behöver inte skaljacka på samma sätt som Joline behöver. Så därför blir det att vi väntar med att köpa skaljacka åt honom till hösten när han börjar på dagis. Men något som vi redan kan köpa nu är ju en praktisk fleece (i strl 86 så att han utan tvekan kommer att kunna ha den i höst!). Så att han kan ha den under "finjackan" (se inlägget nedan), men också så kan han ju bara ha den som den är. Fram och tillbaka till dagis exempelvis, eller bus i lekparken. Vi köpte även en matchande vår-mössa.

Nu känns det som om att vi är klara med vår-ytterkläderna och det känns oerhört skönt att ha avklarat, måste jag säga. Nu är det back to business igen och härnäst blir det att köpa ännu mer inredning och fundera på födelsedagspresenter som närmar sig. Jisses, Mio blir ju faktiskt hela 1 (!!!) år om två månader.

Kommentarer
Postat av: Emõke

Vilken underbar blogg, så glad att jag hittat hit:)

2012-02-27 @ 20:28:28
URL: http://prinsaroprinsessor.blogg.se/
Postat av: Johanna

Polarn o Pyret har riktigt bra ytterplagg men jag har så svårt med färgerna. Dock har Olivia fått en dräkt i mörkblått då jag inte är mycket för rött. Men de är super och håller henne varm i vagnen.

2012-02-28 @ 09:39:10
URL: http://passionforpoison.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0