saturday mornin'
Denna morgon har det varit jag och barnen som har fått mysa alldeles själva vid frukostbordet. Pappan är som sagt och jobbar. Vi har startat den här dagen med en god frukost (bilden ovan tillhör Jolines frulle!), min frukost bestod av kaffe i Pip Studio och kncäkemacka toppat med avokado & örtsalt (of cåååås!) och nu sitter vi och kikar på lite film innan dagen kommer igång ordentligt.

Jag tänkte mest fortsätta att städa där jag avslutade igårkväll. Jag som känner mig riktigt utmanad för att sy det andra renhuvudet kan inte riktigt det idag. Försäkringskassan hade tydligen "missat" att betala ut min föräldrapenning. Det trodde jag aldrig! Att DE missade något. Dem verkar ju vara så himla noggranna med allt. Så jag får inte pengar förrän på onsdag. Kanske lika bra det när jag tänker efter?...

Tur att man inte är ensamstående med två barn, hur hade det blivit då? Man ska ju inte kunna ta förgivet att man kan låna pengar av närstående. Vissa människor har inte ens andra personer att räkna med. Förstår inte. Alla är vi mänskliga och gör misstag, men dem borde ju ha något slags system som gör att man får pengarna DIREKT när man kommer på missödet, och inte att man ska behöva vänta i ja... en hel vecka. Själv får man ju aldrig göra fel när det gäller försäkringskassan, men när dem gör fel (vilket jag tycker att dem gör mest hela tiden - tom, cancersjuka patienter får inte ersättning!)... så ska dem tydligen kunna komma undan med det. Känns ju väldigt... fair.

Hoppas ni får en underbar och efterlängtad lördag! Hörs nog senare!

Kommentarer
Postat av: Anonym

..det är fantastiskt hur även en frukost kan fotas vacker! Härligt porslin du har!! Supergulligt.

2012-02-25 @ 14:50:20
URL: http://maiplu.se
Postat av: Malin

of cååååås hahaha

2012-02-28 @ 08:56:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0