"Titta Mamma... måla!"
Varför köpa tavlor när man helt enkelt kan göra konstverken själv? - Det verkar Joline tycka i alla fall. Morgonens upptäckt blev alltså detta. Förstår inte alls hur detta har kunnat gå till faktiskt. Joline är verkligen inte någon som skulle ha gjort så - men uppenbarligen. Jag vet att hon inte är gammal. Men man utgår ju från sitt eget barn när man låter pennor stå framme. Hon vet att hon endast ska måla på papper, faktiskt. Haha! Det är nästan så att jag tänker att hon har gett Mio en penna utan kork, så har han ställt sig mot leksakslådan och råkat rita på väggen - Joline har sett det och tagit bort pennan ifrån honom. Hm... lite långsökt kanske. Det ÄR nog Joline, inte som att det skulle spela någon roll. Den skitungen! Men Joline själv skyller ju allt på Mio. Stackarn.

Där fick mamman så hon teg - tänker ni. Med all rätt, för det fick jag ju. Men, för att hon ska lära sig så får pennorna fortfarande stå framme. Som tur är, så når inte Mio dem, än.

Och vafan, lite färg har väl ingen dött av. Finns helt klart värre saker i livet att beskymra sig för.

Kommentarer
Postat av: Plumeria

utav den anledningen köper jag avtorkningsbara tusch ^^ Min dotter VET också att man inte får måla någon annan stans än på pappret... men ibaldn så har jag hittat henne gömma sig under bordet och måla på bordsbenet... sedan skyller hon få ett barn på dagis haha!

2012-02-16 @ 22:58:45
URL: http://plumerias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0