wednesday
Känner ni tystnaden? Ja, I can certainly feel it too. Idag mår jag betydligt bättre. Trots att jag tom var vaken och såg Big Brother. Jag orkar vanligtvis inte göra det, slocknar alltid innan eller precis när det har börjat. Haha, hur sjukt är inte det egentligen. Somnar senast 21. Så var det ju inte en gång i tiden direkt. JÄTTEbra att ha rutiner, jag tror att det är nyttigt för kroppen. Men frågan är väl mer hur nyttigt det blir för kropp OCH själ när man tillslut inte kan bjuda över vänner för att man somnar dregglandes i soffan 20.30. 

Nu har jag tur som har en sådan hjälpsam fästman här hemma som har tagit Mio alla nätter (han vaknar 2-3 ggr per natt!)... den senaste tiden. Det kanske inte är mycket begärt tänker ni, njea... vanligtvis inte. Det ska vara jämnställt i hemmet, absolut. Vi delar på allt när han kommer hem från jobbet. Men, eftersom att han knatar iväg till jobbet vid senast 6, så tar det nog mycket på krafterna att ta Mio två gånger per natt. Nu hoppas jag inte att han läser det här så att han slutar att göra det - men för att BÅDA två ska orka så måste man anpassa sig båda två och hjälpas åt. Det tar otroligt mycket på krafterna att inte få sova. Nu har han fått sova i 9 månader, nu är det min tur ;)

Nu ska jag njuta lite till av mitt heltidsjobb här hemma. Slurrrpra kaffe hela dagarna och sitta på ärslet och stirra mig blind på bloggar som aldrig uppdaterar. Fan vad jobbigt det är att vara mammaledig...


(en notis till er som inte förstod ironin: Mio sover för tillfället!)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kan du inte tipsa om bloggar du läser? vore kul :)

2012-02-29 @ 13:17:53
Postat av: Anna

Mmm underbara tid när de sover! Och vips är de stora och far runt!

Måste tillägga att ni har ett fantastiskt fint hem! och du är fantastiskt vacker!!

Ta hand om er!

2012-02-29 @ 23:02:23
URL: http://fettvardag.blogg.se/
Postat av: Karin

Vilken mysig liten hörna:)

2012-03-01 @ 09:40:45
URL: http://karinolofsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0