@ work
Två dåliga mobilbilder. Men jag kånkar ju inte direkt med mig systemkameran till jobbet. JUST JA - jobbet! Nu har jag endast jobbat tre gånger, men jag brukar känna ganska direkt om jobbet är något för mig eller inte. Det är första gången på väldigt länge jag kan säga att jag älskar mitt jobb. Igår jobbade jag tillsammans med fina Karolina och jag kände mig direkt energisk och satte igång. Det känns så otroligt bra att ha vuxna, omtänksamma & mogna (?) människor till kollegor. Inget försök till att "sätta sig över" den nya (som i det här fallet är lilla jag!)... 

På Sprall i PUB-huset, så är det så att det är ett flertal podier som går längst med butiken. Där alla är olika inrett och har väl... ja, olika teman eller färger. Jag skulle verkligen vilja få göra en själv så småningom! Igår fick jag väldigt fria händer: "Äh, det är bara att köra Daniella, gör vad du vill!" - så, jag satte dit lite boxar, något gosedjur på olika ställen. 

Jag måste få jobba med något liknande när jag blir... större? Haha... Men hur som haver - igår jobbade jag. Sedan kom jag hem och åt middag - därefter fick man liksom inte kontakt med mig, gick in i sovrummet & satte på TV:n i min ensamhet (oerhört skönt!) och njöt av tystnaden innan jag somnade gott.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Vad kul att du jobbar på Sprall i PUB. De har grymt bra service där rent generellt. Brukar droppa in där när jag är och hälsar på syrran i Sthlm. :-)

2012-02-12 @ 14:03:28
URL: http://passionforpoison.blogg.se/
Postat av: elinjosefine - lifestyleblogs

Härligt att du trivs på jobbet! Sprell har så mycket fint. love it!!!

2012-02-13 @ 21:34:12
URL: http://lifestyleblogs.se/elinjosefine

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0