a happyshelf
Hyllorna i köket är riktiga glad-hyllor! Och vad är det? Ja, en glad-hylla är en hylla som man blir glad över att titta på, såklart. Jag har liksom varsamt lagt fram saker på hyllan, som jag tycker om. Inte för att någon annan har det eller för att jag har sett det någon annan stans, därför blir hyllan extra mysig, konstig och... unik. Strössel är otroligt vackert och fint. Även muffinsformar. Så, dem fick stå uppradade efter varandra på hyllan. Jag menar, om ni har en hylla hemma och inte riktigt vet vad ni ska ha där - sätt upp lite allt möjligt som just NI tycker om, det kan inte bli fel. Det är just DET jag kallar inredning och vad jag tycker inredning handlar om.

På hyllorna har jag även mina uggle-ljuslyktor & kokböcker. Väggen MITTEMOT hyllan har vi vår vita klocka på väggen, utrymmet därimellan har vi köksbordet och tillhörande stolar.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Jag skulle vilja se fler bilder på ert hem. Har snokat lite i arkivet men blir bara mer nyfiken desto mer jag ser. :-) Kan du inte också skriva ett inlägg om vad du vill ha till våren (inredningsmässigt)? :-)

2012-01-06 @ 15:00:57
URL: http://passionforpoison.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0