birthdayplans & birthdayplans
Bilder från Jolines 1 resp. 2-årskalas! Ja, jag vet... cupcakes kanske inte var sådär 100-procentiga. Haha! Jag får skylla på stressen som alltid uppstår vid sådana här tillfällen. Mycket kan man förbereda innan, men jag är så feg och inte SÅ kunnig att jag vågar frysa in bullarna. 

Tårtan längst upp till vänster hade vi när hon fyllde 1 år, och den till höger när hon fyllde två. Vem som har gjort dem? JAG! Det ni. Okej, den första tårtan gjorde min vän Michaela, som är otroligt duktig. Andra tårtan hjälpte hon mig mest med innehållet och jag gjorde resten. 

Nu är det ju så att Mio och Joline inte fyller år så långt ifrån varandra. Dryga månaden är det. Så, jag funderar lite redan nu, hur jag ska gå tillväga. Det får nog bli ett sammansatt kalas. Med för det mesta släkt/familj och några få vänner m. barn. Vill inte att det ska bli lika stort som Jolines 1-års kalas. 

Och vad ska jag då bjuda på? Det får bli två tårtor. En med vitt/rosa (eller vad Joline vill ha!), och en med vitt/svart/grått (eller blått!)... Ja, väldigt puttinuttigt och fluffigt. Men det är så jag gillar det. Trenden som pågår just nu är ju att det inte ska vara så, helst ingen tårta alls kanske? Man kanske inte ens får fira sina barns födelsedagar längre? Haha... Förlåt. Lite bitter-ironi över den.

Kanelbullar är ett måste. Mest för att Joline (mamma!) älskar kanelbullar. Vaniljdrömmar har vi alltid, och någon form av chokladkaka. Det blir nog inte cupcakes i år, istället kommer jag givetvis göra cakepops.

Kommentarer
Postat av: Karin

Ser hur fint ut som helst:)

2012-01-18 @ 12:51:55
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Lina - Mamma till Eila

Tack så mycket, vad snäll du är!! :). Åh vilka fina kalasbilder. Jösses vad duktig du är på att göra tårtor. En riktig dröm för en liten prinsessa :)

2012-01-18 @ 14:24:08
URL: http://myroe.blogg.se/
Postat av: Emilia

Gud vilka fina tårtor !! :)

2012-01-19 @ 18:01:16
URL: http://telluss.blogspot.com
Postat av: elinjosefine - lifestyleblogs

Åhhh så fint :) Superinmpad av tårtorna :)Hoppas ni får en fin fin start på helgen!Kram

2012-01-20 @ 18:25:01
URL: http://lifestyleblogs.se/elinjosefine
Postat av: Carina

Vilka vackra bakverk o foton!

2012-02-21 @ 22:32:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0