dagens lunch
Dagens lunch bestod av omelett på 3 st äggvitor, paprika, rödlök & spenat. Samt en halv avokado som "tillbehör". USCH! - måste jag säga. Eller kanske inte så dramatiskt. Men, jag tycker helt klart bättre om vanligt stekt äggvita utan några grejer i. Så, i fortsättningen ska jag helt enkelt steka ett vanligt ägg med bara äggvita, och sedan en sallad bredvid. Det smakar mycket mer ägg om man inte har saker i, tycker jag.

By the way! - Jag har fått en otroligt (jobbig) inredningsnoja nu. Tur är det att jag inte har några som helst pensionssparingar eller dylikt, får då hade jag plockat ut pengarna direkt och köpt det jag känner att jag "måste ha". Det är nästan jobbigt att känna den här förbaskade stressen. Jag blir som ett barn i en godisbutik och tappar allt ansvar.

Jag. vill. verkligen. ha. sakerna. nu!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Haha välkommen till klubben. Jag vill ju typ riva ut allt NU och köpa nytt. Eller i varje fall gardiner, ett vitrinskåp och lite annat. Behöver massor så tur att man måste åka in till Oslo för att få tag på något redigt. Annars hade det varit farligt. ;-)På tal om omelett så tycker jag att simple is the best. Dvs. steka ett ägg helt basic. Desto mer det är i -desto äckligare.. men det är min åsikt bara. ;-) Man behöver inte krångla till det ibland!

2012-01-05 @ 11:39:40
URL: http://passionforpoison.blogg.se/
Postat av: A-Amandaa

Hej.

Eftersom det är så många som undrar om hur det var när jag hade en hjärntumör så har jag gjort ett inlägg om det. Tror det finns flera där ute som har varit med om samma sak.

här:

http://vimmelhimmel.blogg.se/2012/january/hjarntumor.html#comment

2012-01-05 @ 12:39:26
URL: http://vimmelhimmel.blogg.se/
Postat av: ellinorgustafsson

hej! gud vilken snygg blogg du har :D lust att köra ett bloglovin byte? :D

2012-01-05 @ 13:01:34
URL: http://ellinortypgustafsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0